Teamet på Arenastadens Trafikskola är alltid redo att ge dig bästa möjliga service.

Det här Madeleine! Hon sköter det mesta av trafikskolan administrativa arbete. Hon är även våran STR representant. Förutom många års erfarenhet i det, så är hon trafiklärare sedan ett år tillbaka. Madde sprudlar av energi och har en entusiasm som driver eleverna framåt i utbildningen, mycket kunskap och pedagogik. Hon är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete. Hon utbildar även riskutbilding del 2 ute på Gillingebanan.

Magnus även kallad Mange är det senaste tillskottet hos oss. Som nyexaminerad har han alla verktyg för en modern pedagogik. Magnus är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete, han har en härlig energi och en riktigt go kille. Han även en nybliven valp pappa!

Detta är Farid! Vår fantastiska och engagerade trafiklärare. Som person är han lugn, positiv och har lätt till skratt. En omtänksam trafiklärare som ser till att elevens utbildning ska bli så lärorik och givande som möjlig. Farid utbildar även introduktionsutbildning, riskutbildning del 1 & 2.

 

Det här är vår utbildningsledare och trafikskolechef Dani. Förutom körlektioner behörighet B håller han även introduktionsutbildningen och riskutbildningen del 1. Dani har en lång erfarenhet inom yrket och är pedagogisk, ärlig, givmild och ger en tydlig strukturerad utbildning efter dina förutsättningar. Läs mer om vad våra elever tycker på vår reco sida.

Viktiga länkar
Sveriges Trafikskolors Riksförbund
Transportstyrelsen
Trafikverket
Bromma Halkbana
Elevcentralen
Gillinge