Teamet på Arenastadens Trafikskola är alltid redo att ge dig bästa möjliga service.

Det här Madeleine! Hon sköter det mesta av trafikskolan administrativa arbete. Allt från bokningar av lektioner och kurser till betalning och bokföring. Förutom många års erfarenhet i det, så studerar hon till att bli Trafiklärare på Upplands-Bro och tar examen VT2020. Hon är även våran STR representant. En energi kick helt klart! Hon utbildar även riskutbildning del 2.

Magnus även kallad Mange är det senaste tillskottet hos oss. Som nyexaminerad har han alla verktyg för en modern pedagogik. Magnus är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete, han har en härlig energi och en riktigt go kille. Han även en nybliven valp pappa!

Detta är Farid! Vår fantastiska och engagerade trafiklärare. Som person är han lugn, positiv och har lätt till skratt. En omtänksam trafiklärare som ser till att elevens utbildning ska bli så lärorik och givande som möjlig. Farid utbildar även introduktionsutbildning, riskutbildning del 1 & 2.

Det här är vår utbildningsledare och trafikskolechef Dani. Förutom körlektioner behörighet B håller han även introduktionsutbildningen och riskutbildningen del 1. Dani har en lång erfarenhet inom yrket och är pedagogisk, ärlig, givmild och ger en tydlig strukturerad utbildning efter dina förutsättningar. Läs mer om vad våra elever tycker på vår reco sida.

Viktiga länkar
Sveriges Trafikskolors Riksförbund
Transportstyrelsen
Trafikverket
Bromma Halkbana
Elevcentralen
Gillinge