Teamet på Arenastadens Trafikskola är alltid redo att ge dig bästa möjliga service.

Madeleine

Hon sköter det mesta av trafikskolan administrativa arbete. Hon är även våran STR representant. Förutom många års erfarenhet i det, så är hon trafiklärare sedan ett år tillbaka. Madde sprudlar av energi och har en entusiasm som driver eleverna framåt i utbildningen, mycket kunskap och pedagogik. Hon är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete. Hon utbildar även riskutbilding del 2 ute på Gillingebanan.

Magnus

även kallad Mange är det senaste tillskottet hos oss. Som nyexaminerad har han alla verktyg för en modern pedagogik. Magnus är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete, han har en härlig energi och en riktigt go kille. Han även en nybliven valp pappa!

Farid

Vår fantastiska och engagerade trafiklärare sedan 2015. Som person är han lugn, positiv och har lätt till skratt. En omtänksam trafiklärare som ser till att elevens utbildning ska bli så lärorik och givande som möjlig. Farid utbildar även introduktionsutbildning, riskutbildning del 1 & 2.

Dani

är vår utbildningsledare och trafikskolechef. Förutom körlektioner behörighet B håller han även introduktionsutbildningen och riskutbildningen del 1. Dani har en lång erfarenhet inom yrket och är pedagogisk, ärlig, och ger en tydlig strukturerad utbildning efter dina förutsättningar. Läs mer om vad våra elever tycker på vår reco sida.

Andreas

började hos oss sommaren 2016. Han är en lärare med stort lugn och tålamod. Han är väldigt uppskattad för sitt sätt att nå ut till eleverna och engagemang att hjälpa dem att ta sitt körkort. Andreas har tidigare jobbat med AM- utbildningar och kommer under 2021 att hålla i dem hos oss på Arenastadens Trafikskola.

Viktiga länkar
Sveriges Trafikskolors Riksförbund
Transportstyrelsen
Trafikverket
Bromma Halkbana
Elevcentralen
Gillinge

Öppettider

Trafiklärarna kör vardagar och helger från 7:00 – 18:30.

Receptionens besökstider och telefontider är onsdagar 14:00-18:00
Maila oss gärna din fråga och få svar inom 2 timmar.

Information!

Vi desinficerar alla våra fordon och våra ytor. Elever får tvätta och sprita händerna innan körlektion och vi rengör alla bilar efter varje körlektion. Vi har tillfälligt även tagit bort den obligatoriska blåsningen inför en körlektion.Vi följer folkmyndighetens rekommendationer. Så vi är strikta med att man inte får genomföra en körlektion eller kurs om man visar upp någon symptom, eller har varit i kontakt med någon smittad.