Skolbokning

Information till dig som vill boka körprov.

 

 

Ett bokat körprov och kunskapsprov så kallad skolbokning via trafikskolan, där du får köra trafikskolans bil på din uppkörningsdag samt ingå i trafikskolans statistik över genomförande prov. Skolprov har företräde i Trafikverkets system.

 

 

Reglerna för att få genomföra ett bokat skolprov på Trafikverket är följande:

  • Du är färdig med din körutbildning. Alla moment i ditt elevkort är godkända.
  • Du har genomfört och är godkänd på teoritesterna via din inloggning.
  • Du har genomfört och är godkänd på en utbildningskontroll.

 

 

Kom ihåg att det är ditt ansvar som elev att se till att du blir färdigutbildad till ditt preminlära provdatum. Skulle någon av ovanstående punkter ej vara uppfyllda så kan vi boka om, flytta fram eller boka av din uppkörning. Rådfråga din trafiklärare om ett ungefärligt antal lektioner som du skall boka in för att uppnå dina färdigheter. Tillsammans med din lärare gör ni en planering för att säkerställa din utbildning. Du kan när som helst boka eget (privat) prov hos Trafikverket.

Viktiga länkar
Sveriges Trafikskolors Riksförbund
Transportstyrelsen
Trafikverket
Bromma Halkbana
Elevcentralen
Gillinge

Öppettider

Trafiklärarna kör vardagar och helger från 7:00 – 18:30.

Receptionens besökstider och telefontider är onsdagar 14:00-18:00
Maila oss gärna din fråga och få svar inom 2 timmar.

Information!

Vi desinficerar alla våra fordon och våra ytor. Elever får tvätta och sprita händerna innan körlektion och vi rengör alla bilar efter varje körlektion. Vi har tillfälligt även tagit bort den obligatoriska blåsningen inför en körlektion.Vi följer folkmyndighetens rekommendationer. Så vi är strikta med att man inte får genomföra en körlektion eller kurs om man visar upp någon symptom, eller har varit i kontakt med någon smittad.