Kurser

Introduktionsutbildning

COVID- 19: pga. nya restriktionerna tillåter vi max 8 personer i kursalen. 

Därmed prishöjning av kursen för tillfället. Varmt välkomna. 

Fika ingår.

 

Prova radera cookies i er smart phone samt laptop om inte e-handel fungerar.

Riskettan

Introduktionsutbildning varannan onsdag.
9 juni
23 juni
7 juli
21 juli
4 aug
18 aug
1 sep
15 sep
29 sep

Riskettan

Riskettan (riskutbildning del 1) är den första av två obligatoriska riskutbildningar där du som körkortselev får kunskap om, och chansen att diskutera, olika slags riskbeteenden i trafiken.

Bland annat går vi i igenom:
Hur olika slags distraktionsfaktorer påverkar dig som förare. Såsom medpassagerare, mobiltelefoner, stress och trötthet. Reglerna för rattfylleri, droger och trötthet i trafiken. Hur attityder och beteenden påverkar dig som bilförare. Statistik och olycksbenägenhet hos demografiska grupper, såsom kvinnor/män, yngre/äldre.

Introduktionsutbildning

Sedan år 2006 är det lag på att handledare och elever behöver genomgå en handledarutbildning (även kallad introduktionsutbildning eller handledarkurs) innan privat övningskörning får utföras. Elev och handledare kan gå utbildningen var för sig.

Bland annat går vi igenom:
Körkortsutbildningens mål och innehåll samt regler för övningskörning, hur man planerar och strukturerar övningskörningen och viktiga faktorer för trafiksäkerheten och miljön.

Viktiga länkar
Sveriges Trafikskolors Riksförbund
Transportstyrelsen
Trafikverket
Bromma Halkbana
Elevcentralen
Gillinge

Öppettider

Trafiklärarna kör vardagar och helger från 7:00 – 18:30.

Receptionens besökstider och telefontider är onsdagar 14:00-18:00
Maila oss gärna din fråga och få svar inom 2 timmar.

Information!

Vi desinficerar alla våra fordon och våra ytor. Elever får tvätta och sprita händerna innan körlektion och vi rengör alla bilar efter varje körlektion. Vi har tillfälligt även tagit bort den obligatoriska blåsningen inför en körlektion.Vi följer folkmyndighetens rekommendationer. Så vi är strikta med att man inte får genomföra en körlektion eller kurs om man visar upp någon symptom, eller har varit i kontakt med någon smittad.